روانشناسی تصویر ذهنی (سایکو سیبرنتیک، علم کنترل ذهن)

ساخت وبلاگ

Psychocyberneticعنوان: روانشناسی تصویر ذهنی (سایکو سیبرنتیک، علم کنترل ذهن)

مولف: دکتر ماکسول مالتز

تاریخ انتشار: 1386

قیمت:

چکیده:

خودپنداری و تصويري كه ازخود درذهن مجسم ميكنيم راهنماي اصلي عملكرد مادرزندگي است. اگراين تصوير راتغيير دهيم شخصيت و طرز رفتار ما تغییر خواهد کرد.

دكتر ماكسول مالتز نويسنده كتاب روانشناسي تصوير ذهني مي گويد:

"مهم ترين كشف روانشناسي در قرن اخير، كشف خودپنداري و اهميت آن بود"

مغز ما درست مانند يك كامپيوتر عمل مي كند. شما از ورودي كامپيوتر هرچه را كه وارد كنيد بايد انتظار داشته باشيد خروجي شما از همان اطلاعات ورودي تشكيل شده باشد يعني اگر ما انديشه منفي را وارد مغز خود كنيم مغز آنها را مانند فرمان مي پذيرد. اين كه شما به اين نتيجه برسيد كه ناتوان و شكست خورده ايد مغز شما اين را مانند يك فرمان مكفي كرده و به تمام اعضاي بدن شما از غدد گرفته تا دستگاه گردش خون و تنفس و سيستم حركتي فرمان مي دهد كه خود را با فرمان شكست تطبيق داده و مطابق آن عمل كنند. اين عمل شما را به يك حلقه معيوب وارد مي كند و نتايجي بدتر برايتان حاصل مي شود. در حالي كه افراد پيروز با دادن فرمان پيروزي تماميت وجودي خود را به سمت پيروزي نشانه مي روند. امروز ثابت شده كه تفكر ما مستقيما بر سيستم بدن ما موثر است يعني به محض آنكه ما فكر منفي و ذهنيت بدي داشته باشيم، غدد درون ريز بدن و همينطور ديگر ارگانها، از اين ذهنيت تبعيت مي كنند و با اختلال در عملكرد طبيعي هورمون ها و مواد ضد استرس در بدن، ما دچار افسردگي مي شويم و در اين مسير به جسم خود نيز ضربه مي زنيم.

اطلاعاتي كه به بانك حافظه داده مي شود همان جا نگهداري مي شوند و هيچ كدام پاك نمي گردند. اين مساله را دو جراح به نامهاي دكتر فيلد و دكتر روبرت در موسسه بررسي بيماري هاي عصبي در مونترال نيز ثابت كردند. آنها نشان دادند كه با تحريك سلول هاي مغز، صحنه هاي گذشته با همان شدت و با همان صداها، رنگ ها و بوها در بيماران زنده مي شود. دانشمندان اتفاق نظر دارند كه سيستم عصبي انسان نمي تواند بين يك رويداد واقعي و يك رويداد تخيلي به طور روشن اختلافي قايل شود. پس بسياري از تصميمات روزمره ما نه بر اساس حقايق و واقعيات بلكه بر اساس اطلاعاتي گرفته مي شود كه رايانه ما آنها را به عنوان اطلاعات حقيقي به ما تحويل مي دهد در حالي كه بسياري از اين اطلاعات توهمي بيش نبوده و تنها تفسيري غلط از حقايق هستند و در نتيجه منجر به تصميم گيري غلط از حقايق مي شوند. سيستم فعال كننده مشبك در مغز انسان وظيفه پالايش و گزينش اطلاعات دارد مثلا اگر شما يك اتومبيل بنز قديمي بخريد بعد از آن وقتي به خيابان مي رويد دائما شبيه اتومبيل خود را مي بينيد در حالي كه شايد قبلا اتومبيلي از اين نوع نمي ديديد. سيستم فعال كننده بنز هاي قديمي را از ميان انبوه ماشين هاي ديگر بر مي گزيند و به رايانه شما وارد مي كند.

وظيفه اين سيستم نيز همين انتخاب و گزينش اطلاعات است با توجه به آنچه شما مي خواهيد. مثلا اگر تصميم گرفته ايد كه فكر كنيد همه چيز در دنيا خراب است و يا شما آدم بد شانسي هستيد اين سيستم مشغول جمع آوري شواهدي مبتني بر بدشانسي از محيط مي شود و سپس آنها را در اختيار رايانه ذهن شما قرار مي دهد، آنها هم به روش خود به شما ثابت می كند كه حق با شماست و واقعا بدشانس هستيد. در حالي كه پيروزمندان به اين سيستم وظيفه متفاوتي واگذار مي كنند سيستم فعال كننده آنها شواهدي مبتني بر هوشمندي، توانمندي، موفقيت و قدرت را از محيط بر مي گزيند تا به آنها ثابت كند كه پيروزند پس مي بينيد اين كه شما احساس پيروزي و شكست كنيد به طور كامل در دست خود شماست و تنها به چگونگي برنامه ريزي رايانه ذهن توسط خودتان و تصميم هايي بستگي دارد كه با توجه به اصلاحات رايانه خود مي گيريد.

پس شما هم مي توانيد به پيروز مندان بپيونديد، فقط كافي است بخواهيد.

سر فصل های این کتاب شامل:

  • تصویر ذهنی
  • مکانیزم موفقیت را در خود پیدا کنید
  • قوه تخیل: نخستین راهنمای مکانیزم موفقیت
  • بیدار شوید و دست از باورهای کاذب بشویید
  • استفاده از قدرت تفکر منطقی
  • در کمال آرامش مکانیزم موققیت را به خدمت گیرید
  • می توانید به خوشبختی عادت کنید
  • اجزای شخصیت موفقیت جو
  • مکانیزم شکست
  • جراحات احساس را التیام بخشیم
  • شخصیت حقیقی خود را بروز دهید
  • آرامبخش های ذهنی
  • بحران را به فرصت خلاق مبدل کنیم
  • احساس برنده بودن
  • عمر طولانی و لذت بیشتر
آگهی های تبلیغاتی...
ما را در سایت آگهی های تبلیغاتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iashti-banere بازدید : 174 تاريخ : يکشنبه 14 خرداد 1396 ساعت: 12:25